Kolumna

Legende slovenskega alpinizma
sreda, 25. september 2019

Razpis obnovitvenega seminarja za alpinistične inštruktorje

Seminar je obvezen za vse, ki nimajo veljavne licence in si želijo pridobiti veljavnost za 2019 oziroma za nadaljnja 3 leta (do konca leta 2022).

Obveščanje bo potekalo izključno preko elektronske pošte vseh prijavljenih, prav tako bo vse objavljeno na spletni strani KA pod rubriko Usposabljanje.Trenutno veljavnost licenc si lahko pogledate na www.ka.pzs.si.

Po roku prijav bodo vsi prijavljeni na njihov elektronski naslov prejeli vse potrebne dodatne informacije. Seminar bo potekal 6. 10. 2019, v Ljubljani v Plezalnem centru od 9. do 13. ure.Rok prijav je sreda, 2. oktober 2019, do 15. ure.

Priloženo prijavo je treba poslati na elektronski naslov usposabljanja-alpinizem@pzs.si in pod zadeva napisati: licenčni seminar AI. Kasnejših prijav ne bomo upoštevali. Pri pošiljanju e-pošte zahtevajte POTRDILO PREJEMA!


Prijava mora vsebovati izpolnjeno Excelovo tabelo (lahko je ena za celoten alpinistični kolektiv). Opozarjamo, da kasnejših prijav v nobenem primeru ne bomo upoštevati!

XLS Prijavnica

Vsa dodatna pojasnila so na voljo preko e-naslova: peter.jeromel.perc@gmail.com

Kotizacija za seminar znaša 40 € na osebo. Na osnovi prijav bo vsem odsekom / klubom PZS poslala račun. Zato kotizacije ne plačujte vnaprej.


Peter Jeromel,
vodja seminarja
Alen Marinović,
vodja usposabljanja pri KA PZS
Peter Bajec,
načelnik IO KA PZS