ponedeljek, 29. maj 2023

RAZPIS I Alpinistični tabor Slovenija – Robanov Kot

Tabor se bo predvidoma odvijal v Robanovem Kotu. Več informacij bodo udeleženci prejeli po izboru. Namen tabora bo plezanje skalnih smeri.

Komisija za alpinizem Planinske zveze Slovenije organizira alpinistični tabor, ki bo potekal od petka, 23. 06. 2023 do nedelje, 25. 06. 2023.

Tabor se bo predvidoma odvijal v Robanovem Kotu. Več informacij bodo udeleženci prejeli po izboru. Namen tabora bo plezanje skalnih smeri.

Tabor je namenjen izključno registriranim alpinistom ter starejšim pripravnikom obvezno v navezi z alpinistom, rojenim leta 1993 in mlajšim, ki morajo pisno preko elektronske pošte (e-naslov: alpinizem@pzs.si, geslo: Slovenija 1, 2023) poslati izpolnjeno prijavnico najkasneje do vključno četrtka, 09.06.2023, (kasnejše in nepopolne prijave, ki ne bodo na priloženem obrazcu se ne upoštevajo!).  

Vsi udeleženci morajo imeti sklenjeno članstvo/zavarovanje A pri PZS.

Število udeležencev tabora je omejeno na 12 alpinistk in alpinistov. Udeleženci tabora bodo izbrani na osnovi 10 najboljših skalnih vzponov v zadnjih treh letih (2021 - 2023). V primeru, da ne bo dovolj prijav, bomo udeležbo omogočili tudi interesentom letnik 1992 in starejšim.

Tabor bo vodil Bor Levičnik s pomočnikom.

KA PZS bo poskrbela za organizacijo tabora in udeležencem krila del stroškov tabora.

Kontaktna oseba: Bor Levičnik, 070 136 342 ali Matjaž Šerkezi, alpinizem@pzs.si. Vse potrebne informacije ter podrobnosti boste kandidati in kasneje udeleženci dobili po elektronski pošti.

Z lepimi pozdravi.  

Bor Levičnik, vodja tabora Robanov Kot

Miha Zupin, vodja taborov KA PZS
Oto Žan, načelnik IO KA PZS

Priloga:
DOC Prijavnica