Kolumna

Andrej Štremfelj (foto Irena Mušič Habjan)

petek, 3. marec 2017

Andrej Štremfelj kandidat za ime meseca na Valu 202

Andrej Štremfelj, legenda slovenskega alpinizma in himalajec, ki smo se mu na Planinski zvezi Slovenije poklonili s priznanjem za življenjsko delo, je kandidat za ime meseca na Valu 202. Zanj lahko glasujete danes in še jutri dopoldne, prek spleta, v živo ali z SMS-sporočilom.

Andrej Štremfelj, legenda slovenskega alpinizma in himalajec, ki je v svoji bogati karieri postavil prenekatere mejnike in 2. februarja letos prejel priznanje PZS za življenjsko delo v alpinizmu, je 6. februarja postal ime tedna na Valu 202, zato je zdaj v igri za ime februarja.

Med štirimi kandidati, ki so najbolj zaznamovali pretekli mesec, se za ime februarja na Valu 202 poleg legende slovenskega alpinizma potegujejo dijak Erazem Stonič, učiteljica Nataša Kralj in bobnar Marko Soršak - Soki.

Za Andreja Štremflja lahko glasujete v spletni anketi Vala 202, v živo danes ob 18. uri ter jutri (4. marca) ob 8. in 12. uri ali z SMS-om na številko 1919 z besedo VAL1. Za poslano SMS-sporočilo so še posebej hvaležni, saj tako prispevate 1 evro za socialno ogrožene otroke v projektu Botrstvo.

>>> Za ime meseca februarja je bil izbran dijak Gimnazije Vič Erazem Stonič. Na mednarodni tehnološki konferenci v Pekingu je predstavil svoj projekt Model rastlinske čistilne naprave s solarnim dezinfektorjem in se pri svojih komaj 18 letih postavil ob bok najboljšim svetovnim inovatorjem, katerih skupni cilj je razvoj novih tehnologij.

-------------------------
Povezane novice:
Priznanja PZS za vrhunske dosežke v letu 2016 prejmejo ...
Andrej Štremfelj - prejemnik priznanja za življenjsko delo v alpinizmu 2017
Andrej Štremfelj ime tedna na Valu 202