Kolumna

Legende slovenskega alpinizma
petek, 10. september 2021

Razpis za štipendije za športnike in športnice za šolsko leto 21/22

Olimpijski komite Slovenije - ZŠZ v sodelovanju z Ministrstvom za izobraževanje znanost in šport ter Fundacijo za financiranje športnih organizacij v RS na podlagi Pravilnika o štipendiranju športnikov in športnic v Republiki Sloveniji objavlja Razpis za športne štipendije za šolsko/študijsko leto 2021/2022.


Razpis je pripravljen na podlagi obstoječega Pravilnika o štipendiranju športnikov in športnic v Republiki Sloveniji. Osnovne zahteve razpisa vezane na rezultatske zahteve (merila) in ključni atributi (pogoji) za pridobitev/podaljšanje štipendije so nespremenjeni. Javni razpis pa je nadgrajen in sicer s postopkom za izpolnjevanje in oddajo vloge in dokumentacije v celoti v elektronski obliki. Vsebuje tudi odstavek, vezan na izjeme zaradi koronavirusa Covid-19 (pridobitev pravice do športne štipendije).

ROK ZA ODDAJO VLOGE: najkasneje do 5. 10. 2021, 23:59

Elektronsko vlogo oz. spletni obrazec z vsemi zahtevanimi prilogami bodo morali kandidati elektronsko oddati po postopku, opisanem v Javnem razpisu in sicer najkasneje do 5. 10. 2021, do 23.59 ure.

Več o vsebini in postopku razpisa lahko preberete na tej povezavi.