Kolumna

Legende slovenskega alpinizma
sreda, 1. februar 2023

RAZPIS I Zimski alpinistični tabor Kamniško-Savinjske Alpe za ženske

Komisija za alpinizem Planinske zveze Slovenije organizira ženski zimski alpinistični tabor, ki bo potekal od petka, 3. marca 2023, do nedelje, 5. marca 2023, v Kamniško-Savinjskih Alpah z izhodiščem v Planšariji Logarski Kot v Logarski dolini.

Komisija za alpinizem Planinske zveze Slovenije organizira ženski zimski alpinistični tabor, ki bo potekal od petka, 3. marca 2023, do nedelje, 5. marca 2023, v Kamniško-Savinjskih Alpah z izhodiščem v Planšariji Logarski Kot v Logarski dolini. V primeru slabega vremena bo termin javljen naknadno.

Namen tabora je plezanje in druženje vseh generacij slovenskih alpinistk ter prenos znanja in izkušenj na mlajše alpinistke ter pripravnice.

Na tabor vabimo vse slovenske alpinistke (tako starejše kot mlajše) in starejše pripravnice (plezajo izključno z alpinistko), ki morajo pisno po elektronski pošti (e-naslov: alpinizem@pzs.si, geslo: Ženski zimski tabor 2023) poslati izpolnjeno prijavnico najpozneje do ponedeljka, 13. 2. 2023.

Vse udeleženke morajo imeti sklenjeno članstvo/zavarovanje A pri PZS.

V primeru (pre) velikega števila prijav, bo število udeleženk tabora omejeno. Kandidatke bodo izbrane na osnovi desetih zimskih (kombiniranih in lednih) vzponov.

Tabor bo vodila Urša Kešar s pomočnico Vesno Meden.

Smeri na taboru se bodo izbirale glede na trenutne razmere.

KA PZS bo poskrbela za logistično izvedbo tabora in/ali udeleženkam krila del stroškov tabora. Podrobnosti sledijo po izboru.

Kontaktna oseba: Urša Kešar (031 740 463), Vesna Meden (068 190 331) ali Matjaž Šerkezi (041 663 446). Vse potrebne informacije ter podrobnosti boste kandidatke in pozneje udeleženke dobile po elektronski pošti.

Z lepimi pozdravi.

Urša Kešar, vodja tabora

Miha Zupin, vodja taborov KA PZS

Oto Žan, načelnik KA PZS

Priloga:
DOC Prijavnica.