petek, 29. marec 2024

NUJNO I Podaljšan razpis za tabor Monte Viso 2024

Presenetilo nas je, da se je na tabor Monte Viso prijavilo tako majhno število posameznikov. Tabor bo vodil Luka Lindič in naj vam bo motivacija, da se učite od najboljših in naj vam ne jemlje poguma k prijavi. Ker verjamemo, da si to želite, razpis podaljšujemo do ponedeljka, 1. 4. 2024. Pa vsekakor to ni prvoaprilska šala ampak resen namen, da vas spodbudimo k udeležbi in nabiranju izkušenj skupaj z Lukom.

Komisija za alpinizem Planinske zveze Slovenije organizira zimski alpinistični tabor, ki bo potekal od sobote, 6. 04. 2024 do sobote, 13. 04. 2024.

Tabor se bo odvijal v področju Monte Visa ali Aoste oz. se lahko lokacija glede na razmere tudi spremeni. Glavni namen tabora bo plezanje kompleksnih skalnih in kombiniranih smeri ali/in grebenov v omenjeni skupini. Več informacij bodo udeleženci prejeli po izboru. Plezalni cilji se bodo na taboru izbirali glede na trenutne razmere.  

Tabor je namenjen izključno registriranim alpinistom ter starejšim pripravnikom obvezno v navezi z alpinistom, ki pisno preko elektronske pošte (e-naslov: alpinizem@pzs.si, geslo: Zimski tabor Monte Viso 2024) poslati izpolnjeno prijavnico najkasneje do vključno ponedeljka, 25. 03. 2024 (kasnejše in nepopolne prijave, ki ne bodo na priloženem obrazcu, se ne upoštevajo!).  

POMEMBNO:
  • Prijavnice zbiramo samo v PDF formatu in v enem dokumentu, sicer se ne bodo upoštevale!
  • Vsi udeleženci morajo imeti sklenjeno članstvo I zavarovanje A pri PZS za leto 2024.
  • Vsi udeleženci morajo biti registrirani v letu 2024.
  • Vsi udeleženci morajo imeti veljavno kartico zdravstvenega zavarovanja EU in sklenjeno dodatno zavarovanje za tujino za čas tabora - kopijo obeh potrdil priložijo ob potrditvi prijave! Udeležba nasprotno ni možna.
  • Število udeležencev tabora je omejeno na 6 udeležencev.
  • Udeleženci tabora bodo izbrani na osnovi 15 najboljših zimskih (kombiniranih ali lednih) vzponov v zadnjih štirih letih (2021 - 2024). Komisija si pridržuje pravico do izbora po lastni izbiri.
  • Zaradi neresnosti nekaterih kandidatov pri taborih bodo udeleženci po izboru, v roku nekaj dni dobili informacijo I vabilo za plačilo kotizacije v višini 50 €*. S plačilom kotizacije bodo potrdili udeležbo na taboru. S tem želimo od kandidatov več resnosti pri prijavah na razpise, saj se je prevečkrat zgodilo, da "neresni" kandidati, ki tik pred zdajci udeležbo prekličejo, zasedejo mesto tistim, ki bi se tabora res radi udeležili. V podobni obliki bomo ukrep poskusno izvajali pri vseh nadaljnjih razpisih. Kotizacija se v nobenem primeru ne vrača.

KA PZS bo poskrbela za organizacijo tabora in udeležencem krila del stroškov tabora.  

Tabor bo vodil Luka Lindič. KA PZS bo poskrbela za organizacijo tabora in udeležencem krila del stroškov tabora.  

Kontaktna oseba: Luka Lindič, +49 15 209 162 681 ali alpinizem@pzs.si. Vse potrebne informacije ter podrobnosti boste kandidati in kasneje udeleženci dobili po elektronski pošti.  

Z lepimi pozdravi.    

Luka Lindič, vodja tabora
Miha Zupin, koordinator taborov KA PZS
Oto Žan, načelnik IO KA PZS    

Priloga:
 Prijavnica.

2024_02_02_18_20_30


*Opcijsko. Kotizacija je odločitev vodje in koordinatorja taborov.