Kolumna

Komisija za alpinizem PZS vabi alpiniste na plezalni tabor v Chamonix, foto splet

ponedeljek, 20. avgust 2012

Plezalni tabor Chamonix 2012 - razpis za udeležence

Komisija za alpinizem PZS organizira plezalni tabor za alpiniste v Chamonixu, ki bo predvidoma od petka, 21. septembra, do sobote, 29. septembra 2012. V primeru slabega vremena bo tabor prestavljen za nekaj dni.

Tabor je namenjen izključno registriranim perspektivnim alpinistom ter starejšim pripravnikom, obvezno v navezi z alpinistom, rojenim leta 1986 in mlajšim, ki morajo pisno preko elektronske pošte (e-naslov: alpinizem@pzs.si, geslo: Chamonix) poslati izpolnjeno prijavnico najkasneje do srede, 12. septembra 2012, do 14. ure (kasnejše in nepopolne prijav, ki ne bodo na priloženem obrazcu, ne bodo upoštevane!).

Število udeležencev tabora je omejeno na 10. Udeleženci tabora bodo izbrani na osnovi petnajstih najboljših zimskih (kombiniranih in lednih) vzponov (od tega je lahko največ pet zaledenelih slapov) ter petnajst najboljših letnih skalnih vzponov (navrtane smeri ne pridejo v poštev) opravljenih v zadnjih treh letih (2010-2012). V primeru, da ne bo dovolj prijav, bomo udeležbo omogočili tudi interesentom, letnik 1985 in starejšim.

Vodja tabora bo Tomaž Jakofčič. Smeri na taboru se bodo izbirale glede na trenutne razmere - možnost bo plezanja tako skalnih kot tudi snežno-lednih oz. kombiniranih smeri.

KA PZS bo vsem krila stroške nočitve v dolini, dodatno zdravstveno zavarovanje za tujino, mentorstvo ter vsaj eno karto za žičnice. Podrobnosti po izboru.

Kontaktna oseba: Matjaž Šerkezi, 041 663 446. Vse potrebne informacije ter podrobnosti boste kandidati in kasneje udeleženci dobili po elektronski pošti.

Z lepimi pozdravi.

Miha Habjan, načelnik KA PZS

DOC Razpis za tabor Chamonix 2012 s PRIJAVNICO (267 KB)