četrtek, 23. februar 2023

RAZPIS I Zimski alpinistični tabor Chamonix 2023

Komisija za alpinizem Planinske zveze Slovenije organizira zimski alpinistični tabor, ki bo potekal od sobote, 18. 03. 2023 do sobote, 25. 03. 2023.

Komisija za alpinizem Planinske zveze Slovenije organizira zimski alpinistični tabor, ki bo potekal od sobote, 18. 03. 2023 do sobote, 25. 03. 2023. 

Tabor se bo odvijal v Chamonixu. Več informacij bodo udeleženci prejeli po izboru. Namen tabora bo plezanje zimskih smeri. Plezalni cilji se bodo na taboru izbirali glede na trenutne razmere.

Tabor je namenjen izključno registriranim alpinistom ter starejšim pripravnikom obvezno v navezi z alpinistom, rojenim leta 1993, in mlajšim. Prijave potekajo preko elektronske pošte (e-naslov: alpinizem@pzs.si, geslo: Chamonix 2023) in priložene prijavnice do vključno ponedeljka, 6. 3. 2023, (kasnejše in nepopolne prijave, ki ne bodo na priloženem obrazcu, se ne upoštevajo!).  

POMEMBNO:
  • Prijavnice zbiramo samo v PDF formatu, sicer se ne bodo upoštevale!
  • Vsi udeleženci morajo imeti sklenjeno članstvo I zavarovanje A pri PZS za leto 2023.
  • Vsi udeleženci morajo biti registrirani v letu 2023.
  • Število udeležencev tabora je omejeno na 10 alpinistk in alpinistov.
  • Udeleženci tabora bodo izbrani na osnovi 15 najboljših zimskih (kombiniranih ali lednih) vzponov v zadnjih treh letih (2021 - 2023). V primeru, da ne bo dovolj prijav, bomo udeležbo omogočili tudi interesentom letnik 1992 in starejšim.
  • Zaradi neresnosti nekaterih kandidatov pri taborih bodo udeleženci po izboru, v roku nekaj dni dobili informacijo I vabilo za plačilo kotizacije v višini 50 €. S plačilom kotizacije bodo potrdili udeležbo na taboru. S tem želimo od kandidatov več resnosti pri prijavah na razpise, saj se je prevečkrat zgodilo, da "neresni" kandidati, ki tik pred zdajci udeležbo prekličejo, zasedejo mesto tistim, ki bi se tabora res radi udeležili. V podobni obliki bomo ukrep poskusno izvajali pri vseh nadaljnjih razpisih. Kotizacija se v primeru neudeležbe tabora ne vrača.
Tabor bo vodil Andrej Jež s pomočnikom Gregorjem Kristanom. KA PZS bo poskrbela za organizacijo tabora in udeležencem krila del stroškov tabora.   Kontaktna oseba: Andrej Jež, 040 538 170 ali alpinizem@pzs.si. Vse potrebne informacije ter podrobnosti boste kandidati in kasneje udeleženci dobili po elektronski pošti.  

Z lepimi pozdravi.  

Andrej Jež, vodja tabora Chamonix
Miha Zupin, vodja taborov KA PZS
Oto Žan, načelnik IO KA PZS

Priloga:
 Prijavnica. (126,50 Kb)