četrtek, 23. februar 2023

RAZPIS I Ženski zimski alpinistični tabor v Tatrah

Namen tabora je plezanje in druženje vseh generacij slovenskih alpinistk ter prenos znanja in izkušenj na mlajše alpinistke ter pripravnice.

Komisija za alpinizem Planinske zveze Slovenije organizira plezalni tabor za alpinistke, ki bo potekal od nedelje, 19. marca 2023, do sobote, 25. marca 2023, v Poljskih Tatrah z izhodiščem na koči Morskie Oko.  

Tabor je namenjen vsem slovenskim alpinistkam (tako starejše kot mlajše) in starejšim pripravnicam (plezajo izključno z alpinistko).

Prijave potekajo preko elektronske pošte (e-naslov: alpinizem@pzs.si, geslo: Ženski zimski tabor Tatre 2023) in priložene prijavnice do vključno ponedeljka, 6. 3. 2023, (kasnejše in nepopolne prijave, ki ne bodo na priloženem obrazcu, se ne upoštevajo!).  

POMEMBNO:
  • Prijavnice zbiramo samo v PDF formatu, sicer se ne bodo upoštevale!
  • Vse udeleženke morajo imeti sklenjeno članstvo I zavarovanje A pri PZS za leto 2023.
  • Vse udeleženke morajo biti registrirane v letu 2023.
  • Število udeleženk tabora je omejeno na 10. Kandidatke bodo izbrane na osnovi desetih zimskih (kombiniranih in lednih) vzponov.
Tabor bo vodila Anja Petek s pomočnico.  

Smeri na taboru se bodo izbirale glede na trenutne razmere. KA PZS bo poskrbela za logistično izvedbo tabora in I ali udeleženkam krila del stroškov tabora.
Podrobnosti sledijo po izboru.  

Kontaktna oseba: Anja Petek (051 372 631) ali alpinizem@pzs.si. Vse potrebne informacije ter podrobnosti boste kandidatke in pozneje udeleženke dobile po elektronski pošti.  

Z lepimi pozdravi.  

Anja Petek, vodja tabora Tatre
Miha Zupin, vodja taborov
KA PZS Oto Žan, načelnik IO KA PZS  

Prilogi:
DOC Prijavnica.